Moda za punije

brand-web

Obblie Brand

Novi brand odjeće za punije OBBLIE omogućit će ženama s oblinama da istaknu svoj stil i dobro se osjećaju u odjeći koju nose.  Obblie nije samo moda za punije, kod nas Vas čekaju vanredni brojevi odjeće za izvanredne žene! Casual stil ili pak tunike za šetnje po prirodi, haljine za punije ali i za večernji izlazak.

Iz vlastitog iskustva znamo koliko je ponekad teško uskladiti svoje želje sa mogućnostima i trenutnim ponudama u malobrojnim dućanima odjećom iznad broja 46. Upravo iz tog razloga pokrenuli smo OBBLIE, novi plus size brand – moda za punije žene.
OBBLIE želimo razvijati u suradnji s Vama, cijenjenim korisnicama, pa Vas ovim putem pozivamo da nam se svakako obratite sa sugestijama. Najbolje sugestije ćemo prihvatiti i nagraditi jednokratnim ili višekratnim popustom u Oblom dućanu!

U Oblom dućanu radi Obla Marta. Marta oduvijek nosi odjeću za punije.  Ona smatra da je uz dobar osjećaj nošenja vanredne odjeće nužno nositi dobar osjećaj i u sebi. Stoga Vas pozivam da pratite Martinu borbu sa svakodnevnim izazovima.

Zašto Obblie?

Naš tim inspiraciju pronalazi u potrebama klijentica, te bira boje i kvalitetne, nosive materijale koji najčešće imaju u sebi elastina kako bi Vam što bolje pristajali i laskali vašim oblinama. Uvijek imamo na umu da postoje i individualne razlike unutar istog konfekcijskog broja. Iz tog razloga razvijamo posebne linije odjeće koje će odgovarati na vaše zahtjevnije potrebe. Cilj nam je osmišljavati i usavršavati lako nosivu i ugodnu odjeću koju biste mogli kombinirati u raznim prilikama, a koja bi u isti čas istaknula vaš jedinstven duh, ženstvenost i autentičnost.

Ako se želite uključiti u osmišljavanje posebnih linija ili imate ideju kako poboljšati postojeći proizvod, javite nam se putem e-maila, na adresu: info@obblie.com

Hrvatski brand

Sva naša odjeća osmišljena je i napravljena u Hrvatskoj. Kako bismo mogli garantirati kvalitetu svojih odjevnih predmeta i biti odgovorni za svaki korak proizvodnje, odlučili smo se izrađivati ju sami. Okupili smo mali dinamični tim, koji se sastoji od ljudi koji u sebi nose stručnost, kreativnost i inovativnost.

Brojevi koje imamo u ponudi online trgovine su od 46 do 60. No s obzirom da znamo problematiku kupovine većeg broja odjeće od broja 60, ukoliko Vam je potreban, svakako nam se javite putem kontakt obrasca (hiperlink) ili e-mailom na info@obblie.com!

Mi ćemo na svaku Vašu takvu potrebu odgovoriti individualno.

OBBLIE pozdrav!
Updating…
  • Košarica je prazna