Izjava o privatnosti

Izjava o privatnosti i sigurnosti podataka

Obli dućan d.o.o. se obvezuje pružati zaštitu osobnih podataka svakog Kupca, na način da prikuplja samo osnovne podatke Kupcu nužne za ispunjenje naših obveza. , Obli dućan d.o.o. informira Kupca o načinu korištenja prikupljenih podataka, daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici , Obli dućan d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Sadržaj web stranice u cijelosti je zaštićen autorskim pravima. Nositelj svih autorskih prava sadržaja web stranice je davatelj usluge (Obli dućan d.o.o.). Objavom i korištenjem sadržaja web stranice davatelj usluge se ne odriče svojih autorskih prava. Sadržaj web stranice ne smije se koristiti u druge svrhe ukoliko davatelj usluge nije prethodno dopustio drugačije korištenje pismenim putem. U slučaju zloupotrebe, korisnik odgovara materijalno i krivično.

Obli dućan d.o.o. ne odgovara za eventualne nenadane okolnosti, niti je odgovoran za bilo kakav gubitak, štetu ili trošak koji su nastali prilikom neuspjeha u izvršavanju obveza davatelja usluge (neispunjenja ili kašnjenja), do čega je vjerojatno došlo zbog nekog događaja ili okolnosti izvan kontrole davatelja, uključujući mogućnosti više sile bilo kakve vrste.

Obli dućan d.o.o. zadržava pravo da onemogući pristup web stranici zbog tehničkih ili drugih problema održavanja, što uključuje i onemogućavanje pristupa online trgovini. Obli dućan d.o.o. nije odgovoran za bilo koju nastalu štetu, trošak ili gubitak (u daljnjem tekstu: šteta), nastalih od strane korisnika zbog prestanka, neuspjeha ili prepreka pri funkcioniranju web stranice.

Obli dućan d.o.o. ne jamči točnost, potpunost ili pravilnost objavljenih sadržaja na web stranici i ne preuzima odgovornost za nastalu štetu, koja bi mogla oštetiti korisnika zbog njegovog pouzdanja u objavljeni sadržaj.

Obli dućan d.o.o. nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu na korisnikovoj strojnoj, programskoj ili drugoj opremi zbog korištenja web stranice obblie.com. Korisnik mora osigurati potrebnu zaštitu opreme (antivirusni program itd.) prije pristupa i tijekom korištenja web stranice obblie.com.

Korisnik mora osigurati primjerenu zaštitu i povjerenje podataka, koji se koriste za prijavu na web stranicu (e-mail, lozinka). Davatelj usluge ne odgovara za nastalu štetu koja bi mogla nastati kao rezultat korisničkog neovlaštenog otkrivanja ili korištenja podataka za prijavu.

Updating…
  • Košarica je prazna